Mai nou, demisiile din PDL se trimit pe .. Facebook. După Mircea Andrei, care şi-a postat zilele trecute scrierea de mână numită „demisie” pentru ca tot poporul să se convingă că a părăsit partidul, azi a fost rândul doamnei Ana Stan, preşedinte interimar al Organizaţiei de Femei, să facă acelaşi lucru. Este drept, domnia sa a ales să îşi explice, mai mult decât să demonstreze, de ce nu se mai simte compatibilă cu „valorile” îmbrăţişate în ultima vreme de PDL.

Dragi prieteni,
Rămân la convingerea fermă că oricare dintre noi are posibilitatea reală de a se împlini în această țară, cu condiția să trăiască într-un mediu de valori.

Din păcate, societatea noastră încă ignoră persoanele capabile moral și intelectual, care ar putea genera rapid bunăstare celor din jur.Așa se întâmplă și în politică, motiv pentru care am hotărât că este mai bine pentru mine, dar și pentru cei care mă susțin, să-mi închei astăzi – 26.07.2013 cariera în PDL. Demisia mea din acest partid este consecința neadaptării mele la normele și valorile promovate în prezent de liderii PDL. Îmi exprim recunoștința sinceră față de toți cei care și-au pus încrederea în mine și să-i asigur că voi lupta în continuare respectând același sistem de valori fără de care nu pot exista.

Cu demnitate, Ana Stan

Comments

comments

DISTRIBUIȚI