Absolvenții Liceului Teoretic ”Iulia Zamfirescu” din Mioveni, care au reușit să obțină cele mai mari note la examenul de Bacalaureat din această sesiune au fost recompensați luni, 9 iulie, în semn de apreciere pentru meritele lor și pentru efortul depus. Este vorba de cele cinci eleve cu medii cuprinse între 10.00 și 9.70, respectiv Ilinca Ionela-Nicoleta (media 10), Andreea Deaconescu (media 9.95), Cîrstea Elena-Adriana (media 9.88), Bălășescu Elena-Mădălina (media 9.85) și Ciontoiu Ana (media 9.71).

Inițiativa a aparținut Asociației de Părinți a liceului, care le-a recompensat pe cele cinci eleve fruntașe cu premii în bani, iar din partea Consiliului Local și a Primăriei Mioveni fiecare a primit câte o vacanță de o săptămână la mare, în stațiunea Eforie Sud.

”Felicitări acestor copii minunați, care sunt o mândrie pentru comunitatea locală, aceleași felicitări transmițându-le totodată profesorilor și familiilor care au reuşit să le fie alături într-un efort de durată şi sperăm noi, care se va prelungi astfel încât aceste fete să devină reprezentante de elită în învăţământul universitar”, a precizat primarului orașului Mioveni, Ion Georgescu.

În Mioveni, după contestații, gradul de promovare a examenului de Bacalaureat este de 83%, la Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” și 44,62% la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni.

Comments

comments