Rezultatele finale la Evaluarea Națională 2020, după rezolvarea contestațiilor, au fost afișate pe evaluare.edu.ro și sunt publicate în format anonimizat. Astfel, pe pagina online dedicată rezultatelor finale de la Evaluare Națională 2020 au apărut coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile. Fiecare candidat de la Evaluarea Națională a primit anterior afișării rezultatelor codul specific.

La nivelul orașului Mioveni s-au înscris la examenul de absolvire a clasei a VIII-a 321 de elevi din cele patru unități de învățământ existente în oraș. Procentul de promovabilitate la examenul susținut de elevii din Mioveni la Limba și Literatura Română a fost de 88,71%, iar la Matematică, procentul de promovabilitate a fost de 72,29%. La Limba Română au fost obținute 5 note de 10, iar la Matematică, 2 note de 10.

Rezultate tuturor școlilor din Argeș și lista cu mediile fiecărui elev înscris la Evaluarea Națională pot fi vizualizate pe acest link http://evaluare.edu.ro/Evaluare/ListaScoli.aspx?Jud=2

Comments

comments