Noi subofițeri la Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș

2,287 views

Luni, 8 ianuarie, patru absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” – Drăgăşani s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş pentru prima zi de muncă.

Noii subofiţeri îşi vor desfăşura activitatea în structurile de ordine publică, precum şi de pază. Cei patru subofiţeri, trei fete şi un băiat, fac parte din prima promoţie a Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” care au urmat 1 an cursurile postliceale, în urma emiterii ordinului ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, de reducere a perioadei de studiu de la 2 ani la un an.

Tot luni, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş s-au prezentat 30 de elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica”, Drăgăşani, pentru efectuarea stagiului de practică, stagiu ce se desfăşoară în perioada 08.01 – 08.05.2018.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş i-a felicitat pe noii subofiţeri, iar elevilor le-a urat succes în carieră.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI