Noi oportunități de carieră la Groupe Renault România. 50 de posturi vor fi prezentate la tâgul de joburi Angajatori de Top

Noi oportunități de carieră la Groupe Renault România. 50 de posturi vor fi prezentate la tâgul de joburi Angajatori de Top

・ 50 de posturi sunt disponibile în cadrul Groupe Renault România. Compania este prezentă la târgul de joburi Angajatori de Top.
・ Candidații sunt invitați să dea Check-In Your Career@Groupe Renault România și să afle despre cele mai noi oportunități de dezvoltare în carieră în domenii precum: ​Engineering, IT-Digital, Supply Chain, Purchasing, Quality, Finance, Marketing, Shared Services.
・ 250 stagii sunt disponibile pentru studenți și masteranzi în cadrul programului Drive Your Future.
・ Candidații vor descoperi noul sediu, Renault Bucharest Connected (RBC), în care cei 3 200 de angajați din București își desfășoară activitatea începând din acest an.

Timp de două zile (5 și 6 aprilie), Groupe Renault România invită candidații să dea Check-In Your Career la standul din cadrul târgului Angajatori de Top de la București și să descopere, astfel, oferta de posturi și stagii disponibile.

Cei care își doresc să se bucure de o experiență multiculturală, de oportunități de dezvoltare și de flexibilitate în modul de lucru sunt invitați să aplice pentru posturile disponibile din cadrul echipelor Groupe Renault România. Candidații pasionați de domeniul auto, entuziaști și dornici să se implice în proiecte care țin de inovație și dezvoltarea vehiculelor pot avea un prim interviu cu specialiști ai companiei chiar la stand.

Totodată, aceștia vor descoperi noul sediu Renault Bucharest Conected (RBC) cu ajutorul unui ecran interactiv unde își vor putea alege domeniul de activitate dorit. După selectarea acestuia, candidații vor fi provocați să găsească cheia noului sediu într-o experiență de tip gamification, având posibilitatea să câștige premii.

Pentru studenți și masteranzi sunt disponibile 250 de teme de stagiu în cadrul programului Drive Your Future. Aceștia au posibilitatea să se familiarizeze cu domeniul auto și cu activitățile Groupe Renault România într-o experiență unică de învățare.

Oferta de posturi este disponibilă pe www.gruprenault.ro, dar și pe platformele de socializare online, pagina de Facebook Cariere Groupe Renault România și Linkedin.

Renault Bucharest Connected (RBC)

Început în 2017, noul sediu al angajaților din București va fi inaugurat în a doua jumătate a anului 2019. Încă din luna martie, o parte dintre echipe își desfășoară deja activitatea în RBC. Gândit ca un proiect de management, noul sediu aduce împreună toate echipele Groupe Renault România din București care își desfășoară în prezent activitățile în amplasamente diferite. RBC se întinde pe o suprafață de 47.000 m² de spații de birouri Clasa A și este situat în zona de Vest a capitalei, aproape de mijloace de transport (metrou și autobuz). Include un showroom pentru automobilele Groupe Renault, 1 000 de locuri de par­care, un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor in­terne și externe, dar şi alte facilități, pre­cum un restaurant şi un cabinet medical. Beneficiază de spaţii colaborative creative, formare și documentare în săli dotate cu tehnologii specifice.

Groupe Renault România

Constructor de automobile din 1898, Groupe Renault este prezent în 134 de ţări şi a vândut 3,9 milioane de vehicule în 2018. Mizează pe complementariatea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine şi Lada), pe vehiculul electric şi pe Alianţa sa unică cu Nissan şi Mitsubishi. Pentru a răspunde marilor provocări tehnologice în viitor şi a continua strategia de creştere rentabilă, Grupul se sprijină pe dezvoltarea sa la nivel internaţional. Groupe Renault integrează în România toate activităţile specifice construcţiei automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite pentru: studii client, design, inginerie, testare, fabricaţie, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanţare. În 2017 Groupe Renault România a avut o cifră de afaceri de 5,7 miliarde de euro. Aflat în centrul gamei Global Access (din care fac parte modelele Dacia, produse pe platforma industrială de la Mioveni), Grupul e lider pe piaţa locală cu mărcile Dacia şi Renault. Cei 18.000 de angajaţi ai Groupe Renault România inovează în ceea ce priveşte produsele şi bunele practici, fiind recunoscuţi pentru profesionalismul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.