Noi medici în Argeș! Spitalul Județean de Urgență Pitești face angajări

Spitalul Județean de Urgență Pitești scoate la concurs:
– un post cu normă întreagă de medic specialist, în specialitatea ortopedie și traumatologie;
– un post cu normă întreagă de medic specialist, în specialitatea oncologie;
– un post cu normă întreagă de medic primar, în specialitatea anestezie și terapie intensivă;
– două posturi cu normă întreagă de medic specialist, în specialitatea medicină de urgență.

Postul vacant de medic specialist în specialitatea ortopedie se află în cadrul Secției Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Pitești.
Postul vacant de medic specialist în specialitatea oncologie se află în cadrul Secției Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Pitești.
Postul vacant de medic primar în specialitatea anestezie și terapie intensivă se află în cadrul Secției Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Pitești.
Posturile vacante de medic specialist în specialitatea medicină de urgență se află în cadrul UPU-SMURD al Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Candidații trebuie să fie absolvenți ai Universității de Medicină și Farmacie.

Taxa de concurs este de 150 de lei și se achită la casieria unității. Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic primar/specialist postată pe site-ul Ministerului Sănătății.

Înscrierile la concurs se fac la sediul unității, în termen de 15 zile calendaristice de la apariția anunțului, iar concursul se organizează în perioada cuprinsa între 31 și 90 de zile de la publicarea în ”Viața medicală’’. Anunțul a apărut în revista Viața Medicală nr 11/15.03.2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here