Noi măsuri de siguranță la Casa de Pensii Argeș: dosarele noi se deschid telefonic, actele se primesc prin poștă. Din motive de siguranta  medicala legate de prevenirea raspandirii si infectarii cu COVID -19, Casa Judeteana de Pensii Arges anunta ca ÎNCEPÂND CU DATA DE 18.03.2020, pe toata durata decretarii stării de urgentă, completează masurile luate anterior cu urmatoarele masuri:

  1. Inregistrarea cererilor de deschidere a drepturilor de pensie se va realiza telefonic, la numerele 0248.610.115 si 0248.222.393 sau pe e-mail la adresele: relatii@cjparges.ro si conducere_cjpa@cjparges.ro

Aceasta inregistrare va consta in preluarea datelor personale si a numarului de telefon de catre un operator, care va comunica numarul de inregistrare solicitantului, urmand ca ulterior, documentatia in original (cartea de munca, adeverintele privind sporurile permanente si conditiile superioare de munca si alte documente prevazute de normele de aplicare a legii) si in copie (actele de stare civila, cartea de munca, etc), sa fie transmisa in plic sigilat, prin intermediul CN Posta Romana SA, cu confirmare de primire.

  1. In perioada sus mentionata, in situatia copiilor urmasi care implinesc varsta de 16 ani in perioada suspendarii cursurilor scolare, le aducem la cunostinta ca plata pensiei nu va fi suspendata. Acestia vor avea obligatia sa prezinte adeverinta din care sa rezulte ca urmeaza cursurile scolare in anul scolar 2019 – 2020, in termen de 30 de zile de la data expirarii starii de urgenta.

Comments

comments