Noi locuințe ANL la Topoloveni! 50 de familii se mută în casă nouă!

Agenția Națională pentru Locuințe (#ANL) a recepționat, în orașul #Topoloveni (jud. Argeș) 50 de #locuințe.

Locuințele (23 de garsoniere și 27 de apartamente cu 2 camere) au fost construite în amplasamentul din strada Învățător Biolaru, pe un regim de înălţime S+P+3E (subsol+parter+3 etaje), valoarea investiției fiind de 11.848.392,46 lei (inclusiv TVA).
Până în prezent, ANL a finalizat și 15 apartamente în municipiul Curtea de Argeș.
Programul se dezvoltă pe terenuri proprietate publică a statului ori a unităților administrativ-teritoriale, puse la dispoziția ANL, care le preia în folosință gratuită, în condițiile legii. În cadrul acestuia pot fi incluse și construcții aflate în diverse stadii de execuție ori finalizate și neexploatate.
Închirierea locuințelor se face în condițiile prevăzute de legislația specifică din fiecare domeniu sau, în situația în care nu există legislație specifică, se face în condițiile OUG 40/1999 privind protecția chiriașilor și stabilirea chiriei pentru spațiile cu destinația de locuințe.
Pentru soluționarea cererilor pentru repartizarea locuințelor de serviciu, autoritățile publice locale sau centrale vor constitui comisii de examinare a solicitărilor de locuințe de serviciu și vor stabili ordinea de repartizare și modalitățile de diferențiere.

Sumele necesare finanțării programului se vor asigura de la bugetul de stat, prin bugetul MDLPA, din bugetele locale, precum și din alte surse legal constituite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.