Noi donăm! Tu? Peste 100 de salariați ai Adient Trim Pitești participă la campania de donare de sânge. Unul din zece pacienți care ajung la spitalele din România are nevoie de sânge sau de produse derivate din sânge. Statistic, fiecare om de pe planetă are nevoie pe parcursul vieții cel puțin o singură dată de sânge. România este pe ultimele locuri în ce privește donarea, iar multe intervenții chirurgicale din țară sunt amânate.

Pentru a schimba acest lucru, fiecare în măsura forțelor proprii, peste 100 de angajați ai ADIENT TRIM  Pitești au răspuns DA chemării conducerii fabricii de a lua parte la o amplă campanie de responsabilitate socială.

Astfel, timp de peste două săptămâni, în echipe, inimoșii lucrători ai companiei inlocuiesc mașinile de cusut cu echipamentele Centrului de Transfuzie Sanguină Pitești. Cu sângele lor salvează vieți!

Ce mulțumire mai mare ai putea avea decât să știi că un om trăiește datorită tie? Donatorii de sânge sunt cu adevărat niste eroi prin prisma faptului că salvează vieți.

Pe mine, ca manager al acestei echipe, mă bucură imens entuziasmul colegilor mei care s-au arătat dornici să participe și la această campanie,  cum o fac  de fiecare dată când vine vorba de o cauză socială. Nu pot decât să le mulțumesc din suflet, în numele celor ce vor primi o șansă la viață!” – Amalia Elena Săceleanu, Plant Manager Adient Trim Pitești.

Noi donăm! Tu, ce mai aștepți? Poate fi viața ta, a copilului  tău, a unui părinte!

Sunt extrem de mândră de colegii noștri, de  entuziasmul cu care au răspuns acestui proiect, de curajul și determinarea cu care se avântă în proiectele sociale pe care le punem în practică. Încă o dovadă că, aici, la Adient Trim Pitești, suntem o echipă, la bine și la greu! Și sunt foarte fericită că, la sfârșitul acestei campanii, vom putea spune că am salvat vieți, cu adevărat! Și că am putut să facem un cadou de suflet comunității noastre  externe cu prilejul acestor sărbători ce încheie un an plin de provocări nemaiîntâlnite!”  – Loredana Preduț, HR Manager Adient Trim Pitești.

Donează sânge, salvează vieți, așa dăruiești viață cu adevărat!

Donează  sânge și salvează vieți,  este mesajul pe care l-am transmis tuturor colegilor din fabrică. Sângele donat este un dar nepreţuit pentru numeroasele persoane care au nevoie, un gram de speranţă în sufletul unei persoane care luptă spre a vedea răsăritul de soare sau firul de iarbă.

Câteva minute din viața noastră au putut salva viețile altor persoane, iar bucuria pe care am simțit-o in momentul în care am donat, nu pot să o compar cu absolut nimic.

Un proiect pe care l-am simțit prin toți porii, ca să spun așa, un proiect în care am avut parte de provocări, emoții,  zâmbete, multă dăruire, satisfacție și recunoaștere. Sunt sigură că această acțiune a dus la sensibilizarea tuturor în a înţelege cât de mult poate valora un gest simplu, care să conducă la salvarea unei vieţi.

Le multumesc tuturor colegilor mei pentru încredere, susținere, implicare și gestul mărinimos pe care l-au făcut!” – Dimitria Alina Manole, specialist HR, coordonator campanie.

Comments

comments