Noi dezvăluiri! Premierul Cîțu a luat bani cu împrumut pe care nu i-a mai dat înapoi

Noi dezvăluiri despre trecutul tumultos al premierului României în SUA, Florin Cîțu, ies la iveală, declară deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu, care mai precizează că premierul a luat bani cu împrumut pe care nu i-a mai dat înapoi.

”După episodul cu condamnarea pentru conducerea unei mașini sub influența alcoolului, aflăm acum că Florin Cîțu a fost urmărit îndelung de instituții financiare din SUA pentru plata unei datorii bancare de peste 7.000 de dolari care, între timp, a ajuns la circa 10.000 de dolari. Procedura este încă deschisă și poate fi reluată oricând.

Așadar, Cîțu, fost angajat al unei bănci importante din România, fost ministru de Finanțe, iar acum premier, a luat bani cu împrumut pe care nu i-a mai dat înapoi.
Nu am vrea să credem că Florin Cîțu a împrumutat sume uriașe în numele României cu gândul că nu le mai achita nimeni, niciodată. Nu, domnule Cîțu, noi toți și generațiile viitoare vom plăti! Cu vârf și îndesat.

Cât despre trecut, aveți grijă ce schelete mai ascundeți prin dulap!
Poate că o demisie în acest moment ne-ar scuti pe toți de noi momente stânjenitore inclusiv pe plan internațional, iar România ar putea avea astfel șansa să aibă un Guvern care să o readucă pe drumul cel bun!”, declară Simona Bucura Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.