Deşi se zvonea că la alegerile din PSD Argeş vor apărea surprize în ceea ce priveşte desemnarea preşedintelui, nimeni însă nu şi-a anunţat intenţia de a-l înfrunta pe Constantin Nicolescu, luni, la conferinţa judeţeană care a avut loc la Casa Sindicatelor din Piteşti. Astfel, cele patru căsuţe lăsate libere, pentru eventualii contracandidaţi ai lui Nicolescu au rămas tot aşa, până la vot. Evident că, fără niciun contracandidat, Constantin Nicolescu a câştigat un nou mandat de preşedinte în fruntea PSD Argeş.

„Pe un picior al scaunului pe care stă primul-ministru se află voturile organizaţiei PSD Argeş”

Cel care a condus alegerile de la Piteşti a fost Ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, secondat de Dan Şova, ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional. În speech-ul său, Dan Şova a recunoscut, ba chiar a menţionat că i-a atras atenţia şi premierului Victor Ponta, că: „pe un picior al scaunului pe care stă primul-ministru se află voturile organizaţiei PSD Argeş”.

Primar Albota:  „În actualul Guvern, Argeşul nu are niciun ministru, dar, până la urmă, ne fac bine şi laudele…”

Cuvinte de laudă la adresa lui Nicolescu şi a organizaţiei de la Argeş a avut şi Ministrul Bănicioiu. Acesta a spus că toată conducerea PSD ştie cât de mult îi datorează filialei de la Argeş, care, sub conducerea lui Nicolescu, nu a pierdut nicio bătălie electorală în ultimul deceniu. Laudele ministrului au fost ca o mănuşă aruncată primarului din Albota, Ion Dumitru, cel care, odată ajuns la microfon, a fost aplaudat la scenă deschisă pentru discursul său, foarte aplicat, dar şi cu trimitere către liderii de la Bucureşti. „S-au spus de la acest microfon numai cuvinte de laudă despre PSD Argeş. Aş dori să vă reamintesc, domnule ministru, că în actualul Guvern, Argeşul nu are niciun ministru, dar, până la urmă, ne fac bine şi laudele. Aş dori să-i mai transmiteţi domnului Ponta că noi, primarii PSD din Argeş, credem că este prea departe pentru noi Călăraşul, asta în cazul că va ajunge viitoarea capitală a Regiunii de Sud”, a mai spus primarul din Albota.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI