Nicolae Georgescu, deputat PSD: De la #rezist, cu PNL și USR la guvernare, românii au ajuns la #numairezist!

Nicolae Georgescu, deputat PSD de Argeș:De la #rezist, cu PNL și USR la guvernare, românii au ajuns la #numairezist!

După doar 1 an, 11 luni și 2 zile, că atât timp a trecut de la bucuria celor care au înlăturat PSD de la guvernare, românii care, în mod conștient sau manipulați de mass-media, erau adepții sloganelor populiste și progresiste de tipul #rezist, au ajuns la senzația că nu mai rezistă cu acești incompetenți în fruntea țării și cu pagubele pe care încă le produc PNL, USR și UDMR.

De la promisiunea că vor face „o țară ca afară”, liberalii și progresiștii locali au scos România „afară din Uniunea Europeană” în ce privește nivelul de trai al românilor. De aceea, pentru a nu uita ce au făcut după ce au preluat guvernarea, vă propun să trecem în revistă „marea schimbare” pe care au produs-o cei care aveau programul de guvernare bazat pe „a duce cu m… ,, (în DEX: a face promisiuni înșelătoare, a convinge cu minciuni, a amăgi, a înșela).

De doar un an și 11 luni a mai avut nevoie Klaus Iohannis ca să-și pună în aplicare programul „România eșuată”. În și mai puțin timp a ajuns să fie cel mai urât președinte din istoria României post-decembriste pentru încălcarea repetată a Constituției, destructurarea instituțiilor statului, spulberarea încrederii românilor în stat și lege sau într-un viitor mai bun.

De doar 1 an și 3 luni a avut nevoie Ludovic Orban ca să anuleze toate legile bune de creștere a salariilor, indemnizațiilor și pensiilor, toate adoptate de PSD în baza unei creșteri economice constante, care venea la pachet cu o diminuarea datoriei externe. Într-un singur an românii s-au convins că Orban își bate joc de ei și îi sfidează pe față.

De mai puțin de 10 luni a avut nevoie Florin Cîțu, premierul progresist al PNL, ca în loc de „fără penali în funcții publice”, împreună cu USR, să implice Guvernul României în cel mai mare scandal legat de alcoolism al unui premier. În această perioadă românii au ajuns, pe fondul guvernării beției, a scandalului și acuzațiilor fără precedent, să nu mai facă față creșterilor masive de prețuri: +65% la gaze, +45% la electricitate, +54% la combustibil, +14% la alimente de bază, +25% la medicamente. Îndatorarea țării a ajuns la cote foarte mari, iar România bifează ultimul loc din UE, cu o medie anuală a venitului disponibil pe adult-echivalent de 4.267 de euro, de patru ori mai mică decât media europeană, care se ridică la valoarea de 17.325 de euro. Mai pe înțelesul tuturor, românii au ajuns cei mai săraci din UE, conform statisticilor.

În acest context, anunț românii că orice Guvern responsabil ar fi găsit soluții tuturor problemelor care s-au ivit în ultimii doi ani, dacă i-ar fi păsat mai mult de oameni decât de bătălii politice. PSD propune soluția instalării unui Guvern de specialiști, agreat de toate partidele parlamentare, până la declanșarea alegerilor anticipate, în primăvara anului viitor. România are nevoie să revină urgent la normalitate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.