Nicolae Georgescu, deputat PSD de Argeș: Vom găsi noi modalități de a-i ajuta direct pentru cei care muncesc, dar nu reușesc să-și achite facturile pentru căldură, lumină!

Nicolae Georgescu, deputat PSD de Argeș: „Vom acționa așa cum am făcut iarna trecută. Vom găsi noi modalități de a-i ajuta direct pentru cei care muncesc, dar nu reușesc să-și achite facturile pentru căldură, lumină.
A sosit momentul să punem în aplicare o nouă măsură de #sprijin pentru cei cu venituri mici. Ne aflăm într-un moment complicat și ciudat din istoria recentă a Europei pe care trebuie să-l depășim, fără să lăsăm niciun român în urmă. Acum, datoria noastră este să combinăm aceste circumstanțe cu obiective clare și măsuri importante care să protejeze populația de prețurile exorbitante la hidrocarburi și energie, respectiv, la produsele de larg consum.
Știm că lupta cu inflația nu este ușoară, iar pe lângă proiectele guvernamentale pentru o infrastructură mai bună, proiectele de dezvoltare și alte investiții publice care vor produce rezultate în viitor, este nevoie de o măsură de sprijin pentru familiile vulnerabile.
Președintele #PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat deja că a solicitat miniștrilor Finanțelor și ai Muncii date la zi despre veniturile pe familii, pentru a elabora noi propuneri de ajutor temporar pentru perioada iernii. Vom acționa așa cum am făcut iarna trecută. Vom găsi noi modalități de a-i ajuta direct pentru cei care muncesc, dar nu reușesc să-și achite facturile pentru #căldură, lumină etc.
Iarna trecută, ca urmare a inițiativelor PSD, aproximativ 13 milioane de cetățeni au beneficiat de compensarea facturilor la electricitate, astfel încât să nu resimtă creșterea prețurilor. De data aceasta, grupul social-democrat din care fac parte va aplica ajutoare aproape chirurgicale: „bani concentraţi pe cei care au cea mai mare nevoie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here