Neglijență sau rea-intenție?! Conducerea CJ Argeș nu a băgat în seamă nume importante la deschiderea Târgului AGRO Pitești. Joi, 9 mai, a avut loc deschiderea oficială a Târgului de Echipamente şi Utilaje Agricole – Agro Pitești, ediția a IV-a. Eveniment important pentru fermierii argeșeni, dar și pentru mediul de afaceri, Târgul din Argeș este unul dintre cele 5 Târguri Regionale care se organizează anual în rețeaua națională a Camerelor de Comerț din România. Astfel, la deschidere au fost prezenți reprezentanți din toate domeniile, nume care au contribuit la reușita evenimentului.

Dorind să se mândrească cu un asemenea eveniment, conducerea Consiliului Județean Argeș a postat pe pagina oficială de Facebook un material cu deschiderea Târgului AGRO Pitești. Doar că a dat cu bâta în baltă! Cei de la CJ Argeș ”au uitat” să nominalizeze, printre alții, și nume importante prezente la deschidere. Dintre cei absenți de pe listă se numără Gheorghe Badea, cel mai mare investitor din Argeș, fost președinte al CCIA Argeș, senatorul Cristina Stocheci, Diana Eftene – director al Agenției Judeţene pentru Finanțarea Investiţiilor Rurale (AFIR) Argeş, Mari Pană – director Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Argeș, cele din urmă fiind și parteneri principali ai evenimentului.

Dacă despre omiterea deputatului Ionuț Moșteanu de la USR, prezent și el la eveniment, putem înțelege, că doar e campanie și nu se ”promovează” opoziția, pentru ceilalți nu există nicio justificare. Să fie doar o scăpare de PR sau domnul doctor Dan Manu are afinități doar pentru anumite persoane din politică și mediul de afaceri?!

Redăm și din postarea oficială a Consiliului Județean (CJ) Argeș: ”Astăzi, 9 mai 2019, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și vicepreședintele Simona Brătulescu au participat la deschiderea oficială a celei de-a patra ediții a Târgului de Echipamente şi Utilaje Agricole – Agro Pitești, organizat de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș. La eveniment, au fost prezenți și președintele Camerei de Comerț și Industrie a României – Mihai Daraban, secretarul general al CCI, reprezentanți ai camerelor de comerț județene, precum și consilierul economic al Ambasadei Cehiei. De asemenea, au participat senatorul Șerban Valeca – vicepreședintele Senatului României, secretarii de stat Nicolae Tudose și Gabriel Bratu, prefectul Emilian Dragnea și subprefectul Adrian Bughiu, parlamentari, directori de instituții și reprezentanți ai administrației publice locale și județene”.

Comments

comments