Narcis Sofianu: Spitalul Judeţean e în moarte clinică din punct de vedere organizatoric

0
322

Consilierul judeţean liberal Narcis Sofianu a susţinut săptămâna trecută o conferinţă de presă în cadrul căreia a făcut dezvăluiri despre problemele din sănătate, dar şi de neregulile de la Spitalul Judeţean Argeş.

Consilierul liberal a declarat că în decembrie 2015, ISU Argeş a făcut două controale la Spitalul Judeţean, în urma cărora s-au descoperit nereguli grave şi au fost date amenzi de 600 de milioane de lei vechi. Cea mai mare neregulă depistată a fost la Serviciul Medicină Legală, unde accesul pe calea de evacuare de la etajele superioare către cele inferioare este blocat în zona S.M.L. de o uşă improvizată, permanent încuiată. Calea de evacuare este blocată la etajul I prin amenajarea Prosecturii.

„Ni se ascund date de către cei de la Spitalul Judeţean. Sistemul de sănătate din Argeş e o fabrică a morţii. Domnul Dan manu e în incompatibilitate morală şi legală să mai ocupe funcţia de preşedinte al Comisiei de sănătate a Consiliului Judeţean. Prin construirea clădirii Serviciului de Medicină Legală s-a obturat o ieşire a Spitalului Judeţean, ceea ce a făcut ca Spitalul Judeţean să nu fie autorizat din punct de vedere al siguranţei. Nu există proceduri pentru evacuarea pacienţilor. Dacă nu ar fi adăpostit Spitalul Judeţean, clădirea ar fi trebuit închisă din cauza gravelor deficienţe. Spitalul Judeţean e în moarte clinică din punct de vedere organizatoric. Totul se face sub presiune politică”, a declarat Narcis Sofianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here