Muzeul Goleşti participă la competiţia RO SMART în Țara lui Andrei. Votaţi SMARTIKETING

RO SMART în Țara lui Andrei este o competiție națională de proiecte SMART, prin care PETROM susține inițiativele care folosesc inteligent tehnologia pentru a construi comunități sustenabile în România. „Construim împreună COMUNITĂŢI SMART, pentru o țară mai bună în fiecare zi!” este motto-ul programului.

OMV Petrom pune la bătaie granturi totale de 400.000 de euro și mentorat din partea angajaților, precum și consultanță tehnică pentru implementarea proiectelor software din partea companiei Life is Hard.

Competiția RO SMART a adunat cele mai bune idei care pot schimba România prin tehnologie.

În această competiţie, Muzeul Goleşti, in parteneriat cu Muzeul Municipal Curtea de Arges, au înscris proiectul SMARTIKETING prin care doresc infiintarea unei platforme on line de achizitie a biletelor pentru vizitarea acestor obiective culturale.

“€Mentionam faptul ca este o activitate in premiera. Pana in prezent, nici un centru cultural/ Institutie de cultura nu a dezvoltat acest mecanism de achizitie a biletelor, online. Prin intermediul acestui instrument online se urmareste tehnologizarea activitatilor obiectivelor de cultura ale judetului, incadrarea acestora in institutii SMART, cu tehnologie avansata, la nivelul muzeelor internationale, crescand astfel si vizibilitatea muzeului si a partenerilor. Totodata, partenerii si-au propus sa vina in completarea activitatii de vanzare cash cu o serie de instrumente online menite sa le imbunatateasca accesul pe piata culturala. Scopul principal al platformei este acela de a crea, in mediul virtual, o comunitate care sa faciliteze interactiunea dintre institutie si cetatean. Asadar, prin intermediul platformei cetatenii locali , si nu numai, vor putea sa acceseze informatii actuale din domeniul cultural, bilete on line, diverse suveniruri, etc….”€ se arată în descriere proiectului.

Descoperiţi proiectele înscrise în competiția care transformă România prin tehnologie și VOTEAZĂ cine să câștige finanțare pentru a o transforma în realitate AICI!

!Important: Puteţi vota un singur proiect înscris în competiție, din oricare cele 8 domenii ale competiției! Proiectele vor fi ierahizate în urma numărului de voturi obţinut.

Acum e rândul tău să contribui la o comunitate mai SMART, cu un singur Click. Puteţi vota proiectul Muzeului Goleşti AICI.

Comments

comments