Musceleanul Mircea Diaconu și-a anunțat intenția de a candida la prezidențiale

363 views

Musceleanul Mircea Diaconu și-a anunțat intenția de a candida la prezidențiale. Mircea Diaconu, actor, regizor şi director de teatru, a fost deputat de Argeş din partea PNL iar apoi a câştigat un loc de europarlamentar ca independent.

„€Rezervoarele devenirii noastre par că s-au oprit. Trebuie să ne dezvoltăm. Fără rădăcini niciun copac, niciun om, nicio națiune nu se poate dezvolta. Sunt foarte multe rădăcini de tip identitar care nu se învață în școală, pe care nu ți le spune nimeni, treci de un milion de ori în acest oraș sau oriunde prin țară pe lângă niște puncte de reper a istoriei noastre și nici nu le știm măcar. Ne-am tăiat rădăcinile ori noi ori alții. Pare că nu mai avem rădăcini și vrem să creștem. Cred că trebuie să refacem rădăcinile. Fără conștiința de sine a nației înseamnă că ești nimeni.

Intenția mea este de a încerca să candidez la prezidențiale pentru că sunt suficient de enervat, de nemulțumit, de nefericit și simt că e nevoie de asta. Dar faptul că vreau și mă manifest ca atare nu înseamnă că pot. Trebuie strânse 200.000 de semnături, aproape imposibil pentru un singur om. Fără un sprijin din partea oricui, cetățeni, asociații, nu se poate”  a spus Diaconu.

Diaconu este originar din Vlădeşti, Muscel, unde vine constant la casa părintească, pentru a-şi întreţine gospodăria moştenită.

Comments

comments