Motive de bucurie şi sărbători de iarnă mai liniştite oferite de Grupul CEZ în România unor familii defavorizate din aria sa de operare

Spiritul sarbatorilor de iarna a intrat si in casele a 18 familii cu venituri modice din comunitatea locala, cu ajutorul Grupului CEZ in Romania si a voluntarilor sai. Tot in cadrul acestei actiuni, voluntarii CEZ au fost mesagerii Mosului pentru copiii Fundatiei Sfantul Dimitrie din Bucuresti, carora le-au daruit cadouri. Pentru al III-lea an consecutiv, voluntarii Grupului CEZ in Romania au daruit energie pentru bine, pregatind pachete de donatii pentru familii din judetele Arges, Caras-Severin, Constanta, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea, donatii care au fost suplimentate de companie prin oferirea a 880 de tichete sociale.

Voluntarii CEZ au fost primiti in judetul Arges cu zambetul pe buze de trei familii, fiecare formata dintr-un singur parinte si copii cu varste cuprinse intre 3 si 15 ani. Din judetele Caras-Severin si Constanta, au fost implicate in campanie doua familii ai caror copii cu varste intre 5 si 18 ani beneficiaza de protectia si iubirea ambilor parinti. Acestia au ales sa ceara lucruri simple, din multitudinea de nevoi: articole de imbracaminte, rechizite, carti de colorat si jucarii. Aceleasi dorinte s-au regasit si pe listele familiilor din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea. In judetul Dolj, am fost intampinati de 3 familii numeroase, cu copii cu varste cuprinse intre 2 si 16 ani care isi bucura parintii cu rezultate deosebite la invatatura. Compania a oferit sprijin si familiilor din judetul Gorj, formate din copii cu varste intre 6 si 8 ani și un parinte sau bunica, iar din judetul Mehedinti au fost implicate in campanie alte doua familii.

In judetul Olt, usa casei ne-a fost deschisa de catre doua bunici care isi cresc singure nepotii cu varste cuprinse intre 5 si 8 ani si care se straduiesc sa le ofere un trai decent. Toate aceste familii impreuna cu cele din judetele Teleorman si Valcea s-au transformat in 94 de prieteni noi pentru voluntarii CEZ care le-au trecut pragul. Actiunea a fost derulata in
colaborare cu Fundatia Vasiliada – filiala Dolj.

Mos Craciun pentru copiii de la Fundatia Sfantul Dimitrie din Bucuresti
Anul acesta, Mos Craciun a ajuns mai devreme la copiii sustinuti de Fundatia Sfantul Dimitrie din Bucuresti prin intermediul voluntarilor CEZ care au organizat un eveniment de Craciun si le-au daruit cadouri. Veselia si zambetele copiilor au demonstrat inca o data ca „Energia vine de la oameni”. Campania de a darui sarbatori fericite celor defavorizati intra sub platforma „Energie pentru bine” prin intermediul careia Grupul CEZ in Romania continua sa sustina actiunile cu impact pozitiv asupra calitatii vietii din comunitatea locala.

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing
CEZ Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here