Moş Nicolae, după cum ştim cu toţii, vine noaptea, pe furiş, tiptil-tiptil, şi ne lasă în ghete cele mai frumoase daruri: dulciuri cu gust minunat de copilărie fericită dar şi alte lucruri, la care poate chiar nici nu ne-am gândit, pentru suflet şi un viitor mai bun.

Lecturile din copilărie ne însoţesc şi ne ghidează pe tot parcursul vieţii, iar un copil care citeşte va deveni un adult care se gândeşte la viitor. De aceea, pentru cei 173 de copii ai Şcolii Cocu, Moş Nicolae, călăuzit de inimoşii angajaţi ai firmei ADIENT Trim Piteşti, a dus un cadou la care puţini sperau: o bibliotecă nou-nouţă, plină de cărţi utile, interesante, captivante…  Şi, nu în ultimul rând, o altă atmosferă pentru sală, un tapet colorat şi vesel, pentru o invitaţie motivantă la lectură.

Totul a fost realizat prin voluntariat! Angajaţii ADIENT TRIM Piteşti au contribuit în mod activ pentru a le îndeplini acest vis şi asa s-au strâns cele 1.262 de cărţi care şi-au găsit locul în bibliotecă. Montarea noilor rafturi şi a tapetului a fost făcută de mai mulţi angajaţi ai firmei care locuiesc chiar în Cocu şi care, cu entuziasm, au dorit să contribuie la realizarea acestui proiect pentru şcoala unde şi ei au fost, cândva, elevi. Horus Center si SC Deskline D&D SRL, colaboratorii Adient, au pus şi ei umărul pentru o acţiune de succes.

Fermecaţi şi super-încântaţi, elevii şi cadrele didactice au admirat, la prima oră a dimineţii, darul de la Moşul ADIENT Trim Pitești. “Am primit un cadou super, toată lumea a fost foarte doritoare să vadă nou bibliotecă A fost ca un fel de “porţi deschise”, şi copiii, şi colegii mei au ţinut să se convingă că e adevărat şi au rămas miraţi. Toţi ştiau ce a fost înainte şi le-au plăcut enorm şi rafturile, şi tapetul nou… E totul schimbat! Şcoala noastră a fost reabilitată prin 2012, dar numai în ce priveşte zidurile şi instalaţia electrică, mobilierul şi tot ce avem înăuntru este foarte vechi. Dulapurile din încăpere erau de prin anii ’60, unele improvizate. Aveam şi un fond de cărţi, dar majoritatea erau depăşite moral şi neinteresante. Doamna profesoară de Română, care se ocupă şi de bibliotecă şi de fişele de lectură, va avea grijă să păstreze tot ce am primit iar copiii s-au arătat foarte doritori să citească noile volume! Mulţumim şi pe această cale minunaţilor oameni de la ADIENT Trim Pitesti care s-au gândit la un astfel de dar” ne-a declarat dl. profesor Alecsandru Alin, directorul Şcolii Cocu.

Despre Adient:

Adient este lider global în producția de scaune auto. Cu 75.000 de angajați în 230 de fabrici aflate în 33 țări din întreaga lume, Adient produce și livreaza scaune pentru toate clasele de vehicule și toţi producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza Adient se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitățile integrate, in-house, permit companiei să preia produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmăreasca pe întreg procesul, pâna la proiectare și fabricare – iar munca angajatilor Adient se regăsește în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

Adient (NYSE:ADNT) şi-a anunțat debutul ca o corporație independentă, listată la bursă, prin finalizarea separării de Johnson Controls International în data de 31 octombrie, 2016. Acțiunile companiei sunt listate la New York Stock Exchange sub simbolul “ADNT.”. Desprinsă din Johnson Controls Automotive Seating, Adient se poziționează ca lider în industria producției de scaune auto la nivel global.

În calitate de companie independentă, Adient are în vedere creșterea investițiilor în produse și tehnologii inovatoare, aliniate cu tendințele precum pilotarea autonomă, electrificarea, scaune ușoare care ocupă puțin spațiu, precum și personalizarea produselor și a capabilităților oferite de o mașină. Adient are în vedere exploatarea oportunităților oferite de piețele adiacente, în afara industriei auto tradiţionale, precum vehicule comerciale, trenuri de pasageri şi scaune pentru avioane.

Comments

comments