Luni, 12 iunie, a avut loc festivitatea de deschidere a „Zilelor comunei Ţiţeşti”. Au fost momente emoţionante atât pentru edilul comunei, Gheorghe Savu, cât şi pentru locuitori. Ân cadrul evenimentului au fost preţiaţi oamenii din localitate care au contribuit de-a lungul timpului la dezvoltarea comunei, printre aceşta numărându-se: profesori, medici, oameni de cultură, oameni de afaceri, meşteri populari.

După ceremonia de premiere a personalităţilor a urmat prezentarea monumentelor istorice şi de arhitectură tradiţională ale comunei. Pe 14 iunie, la Ţiţeşti, sărbătoarea continuă cu o tabăra denumită „Lemn şi creativitate la Ţiţeşti”, tabără la care şi-au anunţat participarea peste 200 de copii, coordonată de cunoscutul Ion Rodoş.

„Comunitatea noastră sărbătoreşte în perioada 12 – 25 iunie 2017, împlinirea a 395 de ani de la atestarea documentară a localităţii Ţiţeşti. Cu acest prilej, vă invităm să participaţi la ciclul de manifestări cultural-artistice, organizate de autorităţile publice locale. În semn de respect pentru acest eveniment aniversar, vă rugăm să onoraţi cu prezenţa dumneavoastră, desfăşurarea frumoasei noastre sărbători”, a precizat primarul comunei Ţiţeşti, Gheorghe Savu.

Comments

comments