Moment special la PERFECT WEDDING – cel mai mare Târg de Nunți din Argeș! Jurnalistele din Pitești au îmbrăcat rochii de mireasă

2,444 views

În weekend, la Casa Cărții din Pitești s-a desfășurat cel mai mare Târg de Nunți din Argeș – Perfect Wedding! Evenimentul ajuns la cea de-a IX-a ediție a atras ca în fiecare an expozanți importanți din toate colțurile țării: Oradea, București, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Craiova, Târgu Mureș. Diversitatea zonelor din care vin expozanții, serviciile complexe, măiestria standurilor de prezentare, consilierea mirilor făcută de profesioniști, reducerile substanțiale din perioada târgului, demonstrațiile, recitalurile live și spectacolele oferite au făcut din Perfect Wedding un eveniment de anvergură și de succes.

Astfel, că weekend-ul a fost unul plin de evenimente, dar și de surprize. Au fost prezentări de modă, super recitaluri, spectacole de dans, tombole cu premii, super reduceri. Un moment cu totul special a fost prezentarea rochiilor de mireasă de mai multe jurnaliste din Pitești. Emoționate, frumoasele ziariste au defilat îmbrăcate în rochii de mireasă: Dorina Necșuleu – ziarulargesenilor.ro; Iulia Ivănoiu – Curierul zilei; Iulia Vlad – universulargesean.ro, Ioana Radu – ziarul Argeșul; Cristina Mihaela Cazacu – corespondent televiziune națională.
Ținute – Camandu Mariaj
Hair style – Crina Mihai – Hair Studio

Comments

comments