Luni, 20 martie, salonul de înfrumuseţare Ioana Duţă Studio din Puteşti a împlinit un an de activitate în slujba frumosului. Şi pentru că orice zi de naştere trebuie cinstită, la împlinirea unui an de muncă dedicat în slujba frumosului, clientele sunt întâmpinate cu multe surprize. Pe lângă tradiţionalul pahar de şampanie şi delicioasele prăjiturele, Ioana Duţă Studio vă aşteaptă cu multe surprize şi oferte aniversare la toate serviciile salonului.

Ioana Duță Studio s-a ”născut” din pasiunea pentru frumusețe. Dacă în primul an de activitate, ne-ați ”cunoscut” mai bine, ne-ați trecut pragul și v-ați convins de faptul că merităm atenția voastră, anul acesta ne-am bucurat să descoperim că avem tot mai mulți clienți fideli, care ne vizitează în mod regulat. Ne bucurăm de faptul că munca noastră este apreciată, ne bucurăm când auzim cât de mult le place oamenilor salonul, că sunt mulțumiți de serviciile noastre și că se simt bine atunci când ne vizitează.

Prin urmare, nu sărbătorim numai un an de la deschiderea Ioana Duță Studio, ci și un an în care am reușit să construim o relație frumoasă cu toți clienții noștri. Bineînțeles, cel mai important lucru pe care trebuie să îl menționăm este că vă mulțumim că sunteți alături de noi! Atunci când un client pleacă cu zâmbetul pe buze de la salon sau când ne recomandă și altor persoane, știm că ne-am atins scopul: acela de a oferi servicii de calitate într-o atmosferă caldă și primitoare. Acest lucru nu se va schimba niciodată și este unul dintre principiile după care ne ghidăm în activitatea noastră.

Acest an reprezintă doar începutul! Pe viitor promitem că vă vom surprinde de fiecare dată cu ceva nou, că la Ioana Duță Studio veți găsi oricând servicii de calitate și o atmosferă relaxantă și că nu vom uita niciodată motto-ul nostru: ”Noi îți prețuim frumusețea!”. O sa aveți parte de multe surprize și oferte aniversare la toate serviciile salonului.

Va așteptăm în incinta salonului nostru să închinăm un pahar de șampanie în cinstea anului petrecut alături de dumneavoastră! Mulţumim!”, a precizat Ioana Avram (Duţă), managaerul salonului Ioana Duţă Studio.

Telefon: 0721.333.944
Adresă: Str. Gheorghe Șincai, bloc P11, Sc C, parter, vis-a-vis de Bazinul Olimpic Piteşti

Comments

comments