Moment aniversar! Din pasiune pentru frumusețe… Salonul ROAA Beauty ZONE din Pitești a împlinit un an

1,977 views

Moment aniversar! Din pasiune pentru frumusețe… Salonul ROAA Beauty ZONE din centrul Piteștiului a împlinit un an de activitate. Şi pentru că orice zi de naştere trebuie cinstită, la împlinirea unui an de muncă dedicat în slujba frumosului, miercuri, 28 noiembrie, clientele ROOA Beauty ZONE au fost întâmpinate cu multe surprize. Pe lângă tradiţionalul pahar de şampanie şi delicioasele prăjiturele, doamnele și domnișoarele prezente au fost așteptate cu multe surprize și oferte aniversare la toate serviciile salonului.

”Am început, am crescut, ne-am înmulțit, unii au plecat, apoi alții au completat…. toate acestea alături de voi! Mulțumesc tuturor persoanelor care ne-au trecut pragul de-a lungul acestui an minunat, cu bune și cu rele! Vă mulțumim că ne-ați ales și ne-ați dat șansa să vă fim alături în fiecare zi importantă din viața voastră!

Am încercat să mulțumim toți clienții cu cele mai bune servicii și produse și cu un profesionalism, spunem noi, ce ne caracterizează! Sper ca în anul ce urmează să fim mai buni ca până acum, urmând în continuare seminarii, masterclass—uri, cele mai noi servicii și produse de top”, ne-a declarat Ruu Oana, administrator și hairstylist al salonului ROAA Beauty ZONE.

Echipa salonului ROAA Beauty ZONE este formată din:
– Ruu Oana – hairstylist
– Adelina Zorana -make-up artist
– Alexandra Niță – cosmetician
– Venera David – protezist unghii
– Emanuel Mândruță – frizer

Adresă: Str. Plevnei, nr.10, vis-a-vis de Parcul 1907, pe strada cu Hotel Carmen (punct de reper mai cunoscut Hotel Muntenia)
Telefon: 0756 191 101
Facebook: ROAA Beauty ZONE

Comments

comments