Mobilier și dotări noi pentru secțiile Spitalului Județean de Urgență Pitești! Valoarea achiziției se se ridică la 750.000 de lei 

Pacienții internați în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești vor beneficia de o cazare mai bună, asta după ce, paturile, noptierele, scaunele, mesele și stativele vechi din saloane vor fi înlocuite cu unele noi.

Vor fi înlocuite paturile vechi, dar și celelalte obiecte de mobilier din saloane, în secțiile Medicală I și Obstetrică Ginecologie, mulți dintre pacienți fiind deja cazați în saloane cu mobilier schimbat. Totul este posibil datorită eforturilor depuse de Conducerea SJUP care, din fonduri proprii, a reușit această investiție în valoare totală de aproximativ 750.000 de lei.

Noile paturi medicale sunt mecanice, adaptate nevoilor bolnavilor. Acestea, nu doar că vor spori confortul pacienților, dar vor ușura și munca personalului de specialitate din spital.

Au fost achiziționate 270 de paturi, 3 pătuțuri, 330 de noptiere, 137 de stative, 110 mese și 188 de scaune.

Acestea urmează să fie distribuite în secțiile: Obstetrică Ginecologie, Medicală I, Boli Infecțioase(copii și adulți), Psihiatrie, Pneumologie, Dermatologie, Oncologie, Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Urologie, Cardiologie, ORL, Neurologie, Chirurgie plastică și reparatorie, Chirurgie I, Chirurgie II, Chirurgie vasculară, ATI, Gastroenterologie, Neurochirurgie, dar și în Centrul de Sănătate Mintală și în Ambulatoriul de Specialitate al SJUP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.