Eleganţa se vede în toate aspectele, de la materialele folosite până la modul cum sunt prelucrate! În domeniul mobilierului de lux, aşa cum este cazul mobilei SIMEX, se poate vorbi, pe lângă eleganţă, şi despre exuberanţă, de detalii şi forme prelucrate cu o pasiune şi un talent desăvârşite.

Complexul Slava din Piteşti vă oferă, din gama SIMEX, firmă românească, articole de mobilier pentru toate tipurile de camere, de la holuri, până la camera copilului, dar şi pentru hoteluri  sau alte destinaţii.

Despre stilul în care este realizată mobila SIMEX se poate spune că este unul axat în jurul conceptelor şi aspectului din perioada anilor 1800 – 1930. O perioadă în care arta şi, în special, arhitectura şi designul au cunoscut o puternică influenţă din partea curentului Baroc, curent axat pe ornamente, eleganţă şi, mai ales, exuberanţă. Aşadar, chiar şi o simplă masă era şi este ornată cu o serie vastă de înflorituri şi decoraţiuni care vin să aducă un plus de rafinament, dar şi o eleganţă aparte.

Gama de mobilier SIMEX este concepută pentru o clientelă elitistă, pentru locuinţele şi spaţiile care pastrează o anumită tematică a design-ului interior. Evident, vorbim despre o amenajare în stil clasic – Baroc sau chiar şi Rococo, un stil derivat din primul care a apărut ca variantă superioară din punct de vedere al decoraţiunilor.

Întregul mobilier este realizat din lemn masiv de nuc, tei şi alte specii de lemn nobil de cea mai bună calitate care nu numai că oferă robusteţe perfectă, ci şi un aspect natural şi elegant. Spre deosebire de alte articole de mobilier, realizate din tot felul de materiale compozite pe bază de lemn şi resurse, aşa cum este cazul plăcilor PAL, mobila realizată din lemn masiv este mult mai durabilă şi permite o serie de forme şi decoraţiuni mult mai elaborate.

În concluzie nu vă putem spune decât că, într-adevar, cuvintele sunt prea puţine pentru a descrie exuberanţa şi aerul boeresc sau regal, de ce nu, pe care mobila SIMEX le oferă. Aşa că, vă invităm să admiraţi şi să alegeţi ce vă place, cu atât mai mult cu cât toate articolele vor fi executate la comandă! Acest lucru vă oferă posibilitatea de a alege finisajele în funcţie de gustul şi preferinţele dumneavoastră!

Obiectele de mobilier SIMEX pot fi vizualizate atât prin intermediul site-ului, cât şi în showroom-ul din Calea Câmpulung, numărul 1D.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI