Miuțescu și Simona Brătulescu, printre cei care s-au întâlnit cu senatorul liberal infectat

0
113

Miuțescu și Simona Brătulescu, printre cei care s-au întâlnit cu senatorul liberal infectat. Printre cei care au avut contact direct cu senatorul liberal Vergil Chițac, infectat cu COVID-19, se numără președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu și Simona Brătulescu, fosta președinte ALDE Argeș.

Cei doi au fost, luni,  la ședința Biroului Executiv în care a fost prezent și senatorul Vergil Chițac. În urma contactului cu acesta, întreaga conducere națională a PNL – în frunte cu președintele Ludovic Orban – a anunțat astăzi că intră în autoizolare.

În urmă cu câteva minute, Miuțescu a declarat că, pe linie de partid, încă nu a ajuns la el indicația de a își restrânge activitatea și a se izola la domiciliu. Mai mult, este în plin turneu printre oficialii județului. De azi de dimineață a dat mâna atât cu Dan Manu, președintele CJ, cât și cu prefectul Emanuel Soare.

“ Am fost întradevăr la ședința de luni la care a participat domnul senator, dar am stat în partea opusă a sălii și nu am interacționat direct. Acum, vă închipuiți, că de luni încoace fiecare om din sala respectivă a interacționat cu zeci de alte persoane. Eu m-am văzut în ședinte, în întâlniri. Deocamdată, fiind la Pitești, nu am putut discuta direct cu cei din conducerea partidului, știu doar ce s-a dat la televizor și nu știu cu exactitate la această oră dacă trebuie să intru în autoizolare. Dacă trebuie, asta fac. Ori în apartamentul în care stau la București, ori mă duc acasă, la Curtea de Argeș. Mă uimește și mi se pare lipsit de responsabilitate să văd bucurie pe acest subiect!”.

În ce o privește pe  Simona Brătulescu, consilier al primului-ministru,  domnia sa a declarat că intră în autoizolare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here