Miuțescu dă lovitura în Argeș! 70 de consilieri locali din tot județul au trecut la PNL

0
1288

Cea mai mare mutare de pe scena politică în turul 2 al alegerilor prezidențiale în Argeș! Liderul PNL Argeș a reușit să facă o înțelegere cu Partidul pentru Argeș și Muscel (PAM). Anunțul a fost făcut azi într-o conferință de presă de liderii celor două partide, Adrian Miuțescu și Mihai Tudor.

”Suntem în discuții avansate cu PNL Argeș pentru o fuziune prin absorbție cu PAM-ul. Partidul pentru Argeș și Muscel are aproape 70 de consilieri locali și doi consilieri județeni, iar prin această fuziune, cu toții vom susține candidatura lui Klaus Iohannis în turul 2 al alegerilor prezidențiale”, a declarat președintele PAM, Mihai Tudor.

La rândul său, liderul PNL Argeș a declarat: ”Le mulțumesc colegilor de la PAM că ni s-au alăturat în lupta contra PSD-ului și îi asigur de o colaborare foarte bună. În ce privește alegerile prezidențiale, pe lângă PAM, invit toate partidele de dreapta, USR Plus și PMP, să ni se alăture, și împreună să scriem istorie la Argeș. Să trimitem acasă pentru totdeauna PSD-ul și pe candidatul acestuia, Viorica Dăncilă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here