Un inginer de la RAR Argeș a fost trimis în judecată. El este acuzat că a pretins o mită de 300 de euro pentru omologarea unui autoturism. Banii i-au fost dați într-o mască de protecție.

Intermediarul tranzacției ar fi fost proprietarul unui birou de copiat acte, situat în apropierea Registrului Auto Român. Acesta ar fi aranjat o întâlnire între proprietarului autovehiculului adus din Marea Britanie și un inginer de la RAR ce urma să treacă autoturismul de inspecția tehnică, în ciuda faptului că nu avea faruri omologate.

Denunțul a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Bărbatul reclama faptul că i-a fost solicitată suma de 300 de euro, pentru avizarea verificării tehnice a unui autovehicul, Mercedes Vito, înmatriculat în Anglia, care nu avea farurile omologate.

Inginerul de la RAR ar fi solicitat suma de 200 de euro pentru a trece cu vederea problemele tehnice ale autoturismului. Ulterior, tariful ar fi fost ridicat la suma de 300 de euro. Proprietarul mașinii ar fi fost nemulțumit de oferta inginerului, care ridicase suma la 300 de euro, motiv pentru care a decis să denunțe evenimentele la Parchet. O anchetă este în curs de desfășurare. (foto ilustrativ)

Comments

comments