Primăria Orașului Mioveni – Direcția Impozite și Taxe Locale aduce la cunoștința contribuabililor persoane fizice și juridice că marți, 30 iunie 2020, este ultima zi de plată a impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport aferent primului semestru al anului.

Contribuabilii, persoane fizice, care își achită integral, cu anticipație, până astăzi, obligațiile fiscale beneficiază de o reducere de 10%, potrivit legislației în vigoare.
Pentru persoanele juridice reducerea este de 5%.

Pentru a reduce birocrația, Primăria Mioveni, prin Direcția de Impozite și Taxe Locale, a pus la dispoziția cetățenilor o infrastructură modernă și eficientă, care să le permită să-și achite contribuțiile la bugetul local în cel mai scurt timp și în condiții de deplină siguranță.

Astfel, contribuabilii pot opta pentru plata online care se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul http://www.ghiseul.ro, secţiunea plata cu autentificare şi selectând „Primăria oraşului Mioveni” din lista de instituţii.

Pentru plățile efectuate cu carduri prin intermediul ghișeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.

Informaţii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa taxemioveni@gmail.com.

Comments

comments