Duminică, 16 februarie, s-a desfășurat ultima dezbatere a bugetului oraşului Mioveni pe 2020, de această dată cu locuitorii cartierului Colibași. Au participat primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, o parte din consilierii locali, directori ai instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Local şi mai mulți locuitori din cartier.

În cadrul acestei întâlniri, primarul Ion Georgescu le-a prezentat celor prezenţi proiectul de buget şi propunerile de investiţii publice pentru anul 2020. Sugestiile şi propunerile celor care nu au putut participa la dezbateri, referitor la aceste proiecte, sunt aşteptate la Registratura Primăriei oraşului Mioveni, până la data de 17 februarie 2020, de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00, precum şi transmise electronic la adresa:relatiipublice@emioveni.ro.

Bugetul va fi supus aprobării Consiliului Local în şedinţa programată pentru miercuri, 19 februarie 2020, de la ora 17.30. Bugetul a fost prezentat salariaților Consiliului Local Mioveni, în 31 ianuarie, și dezbătut în cartierele Făget (8 februarie), Clucereasa (9 februarie), Mioveni (12 februarie) și Racovița (15 februarie) și Colibași (16 februarie).

Comments

comments