Mioveni. Magazinele și agenții de prestări servicii, program de funcționare până la ora 21.00. În contextul prevenirii riscului de răspândire și infectare cu coronavirus – COVID-19, în baza Decretului privind instituirea Stării de Urgență pe teritoriul României, respectând dispozițiile Ordonanțelor Militare nr. 1 și 2/2020, administrația locală a orașului Mioveni, a luat următoarele decizii:

– Agenții economici din sectorul comerțului cu amănuntul și prestări servicii, care desfășoară activitatea pe raza orașului Mioveni au obligația de a limita programul de funcționare, până la ora 21.00.
– În zilele de sâmbătă și duminică, programul de funcționare se va limita până la ora 13.00.

Excepție fac farmaciile, stațiile de carburanți auto, cabinetele medicilor de familie și serviciile de curățătorie, care vor funcționa după programul aprobat, cu respectarea normelor de prevenire a riscului de răspândire și infectare cu coronavirus, impuse de autorități în această situație.
– Reprezentanții rețelelor comerciale internaționale de tip retail din Mioveni vor funcționa după programul aprobat la nivel național.

”Măsurile se vor aplica începând cu 25.03.2020 și vor fi în vigoare pe toată perioada instituirii stării de urgență la nivel național, sau până la noi decizii ale autorităților statului.
Respectarea acestor măsuri se va monitoriza de către Poliția Locală Mioveni, abaterea reprezentând contravenție”, transmite primarul Ion Georgescu.

Comments

comments