Mioveni: Elevii din clasele pregătitoare vor primi câte un ghiozdan plin cu rechizite

La Mioveni, în prima zi de școală, elevii din clasele pregătitoare vor găsi pe bancă un ghiozdan plin cu rechizite! Consiliul Local Mioveni va acorda la începutului anului școlar 2022-2023, peste 400 de pachete cu rechizite școlare, elevilor înscriși în clasa pregătitoare din unitățile de învățământ din Mioveni, în cadrul proiectului „Primul Ghiozdan”.

Pachetul cu rechizite școlare „Primul Ghiozdan”, în valoare de 120 de lei, conține câte un ghiozdan, un caiet de lucru – dezvoltare personal, un creion magic – exerciții grafice pentru clasa pregătitoare, un caiet de matematică A5 – 48 file, caiet dictando A5- 24 file, creioane cerate set de 12 culori, un set de scris: 1 riglă, 1 creion, 1 gumă die-cut, 1 ascuțitoare, creioane colorate set de 12 culori, mapă cu buton A4, penar cu 1 fermoar, etichete școlare, acuarele tip pastilă 12 culori+pensulă și bloc desen A4, 16 file.
Atât ghiozdanele, cât și rechizitele sunt personalizate pe culori și imagini grafice, astfel încât cele destinate băieților să fie diferite de cele pentru fete.

Prin acest proiect, Consiliul Local Mioveni sprijină procesul instructiv – educativ, contribuind la creșterea accesului la educație a tuturor elevilor și la reducerea abandonului școlar.
Hotărârea nr. 144 poate fi consultată aici: https://emioveni.ro/…/hotar.../2021-2024/2022/_nr.144.pdfM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.