Duminică, 9 februarie, a fost programată cea de-a treia dezbatere a bugetului oraşului Mioveni pe 2020, cu locuitorii cartierului Clucereasa. Au participat primarul Ion Georgescu, o parte din consilierii locali, directori ai instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Local, consilierul sătesc-Marian Banu şi cetățenii din cartier.

Subiectul principal al acestei dezbateri a fost alimentarea cu gaze a cartierului, care este în curs de desfășurare. Prezent la discuții a fost și reprezentantul firmei care va executa lucrările la rețeaua de distribuție gaze naturale, care le-a răspuns celor prezenți la întrebările legate de etapele ce trebuie parcurse pentru racordare.

Potrivit acestuia, traseul conductelor de distribuţie va fi de o parte şi de alta a DN 73, pe străzile Calea Câmpulung, Gării, Aleea Clucerului, Barajului, Depozitelor şi Filipeştilor, pe o lungime totală de 6,285 km.

Ca și prognostic, se previzionează ca la 1 decembrie 2020, rețeaua să fie funcțională.
De asemenea, au mai fost discutate și probleme legate de transportul local, de realizarea unei zone de agrement, dar și de montarea unui sistem de supraveghere în zonă.

Sugestiile şi propunerile celor interesaţi referitoare la aceste proiecte sunt aşteptate la Registratura Primăriei oraşului Mioveni, până la data de 17 februarie 2020, de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00, precum şi transmise electronic la adresa: relatiipublice@emioveni.ro.

Comments

comments