Mioveni. De astăzi, puteți cumpăra carne de miel din Piața Dacia. ”Crescătorii de animale și producătorii autorizați de produse din carne de oaie vă așteaptă, începând de astăzi, în Piața Dacia, cu marfă de sezon.

În urma verificărilor reprezentanților DSVASA și DSP Argeș s-a luat decizia ca, în condiţiile actuale, care prevăd o serie de măsuri de protejarea a sănătatii populaţiei, vânzarea mieilor în Mioveni să se desfășoare doar în 4 standuri din Piața Agroalimentară Dacia.

Programul de funcționare al pieței este cel normal în perioada Marți – Vineri, Sâmbătă va funcționa până la ora 16.00, Duminică și Luni va fi închisă.

Cele patru standuri, precum și întreaga zonă au fost în prealabil dezinfectat și igienizate. Comercianții au obligația de a respecta măsurile de siguranță sanitară, să păstreze distanța minimă, să poarte materiale de protecție și să se dezinfecteze pe mâini ori de câte ori este nevoie. Pentru siguranța dumneavoastră vă rugăm să achiziționați miei și carne de oaie doar din locuri special amenajate și autorizate”, transmite primarul Ion Georgescu.

Comments

comments