Mînzînă a strâns tot judeţul în jurul lui. Toate organizaţiile municipale îl susţin în alegerile de diseară

889 views

După ce organizaţiile din Mioveni, Piteşti și Curtea de Argeş au anunţat că vor merge pe mâna lui Ion Mînzînă în alegerile pentru şefia PSD Argeş, şi organizaţia din Costeşti, condusă de Dani Stancu şi-a făcut publică poziţia. Evident, mai mult ca oricine, dat fiind că fac echipă de multă vreme pe sudul judeţului, cu cele mai bune rezultate din judeţ, vor continua alături de acesta!

Sedinţa de alegeri va avea loc după amiază, începând cu ora 16,00, la eveniment anunţîndu-şi prezenţa şi liderii de al nivel naţional: Marcel Ciolacu – preşedintele interimar al PSD şi Paul Stănescu – secretarul general.

Iată mesajul președintelui PSD Costești, Dani Stancu, pentru colegii care astăzi își vor vota liderul de partid.

Aseară, în urma ședinței de birou Executiv și organizația PSD Costești a hotărât ca dl. Mînzînă să fie susținut și votat pentru funcția de președinte al PSD Argeș. Trebuie să dăm dovadă de maturitate politică, dacă vrem sa facem ceva cu acest partid. Dacă nu înțelegem ca aceste dispute politice între noi colegii nu vor înceta, înseamnă că nu am învățat nimic în toți acești ani de când facem politică social-democrată. Am avut 3 rânduri de alegeri în anul 2019 și oamenii ne-au arătat că politica se face printre oameni și pentru oameni, nu pentru politicieni. Trebuie lăsate orgoliile, mândriile și disputele dacă vrem să devenim forța care am fost în Argeș. În toți acești ani, unii colegi de partid au primit mai mult decât se așteptau, alții nu au primit nimic și au muncit cu dăruintă, iscusinţă și au pus suflet în tot ceea ce au făcut. Un exemplu sunt eu, care în acest an, pe data de 12 februarie 2020, fac 20 de ani de când fac politică și sunt membru numai al Partidului Social Democrat și nu am cerut nimic pentru mine și nici nu am să cer. Consider că, dacă vrei sa fi membru de partid și vrei sa faci ceva, atunci fă ceva pentru oameni și oamenii te vor aprecia. Ne așteaptă un an greu în 2020, cu 2 rânduri de alegeri, locale și parlamentare. Argesul a fost și este un motor pentru România. Fiecare coleg trebuie sa înțeleagă că de mâine trebuie să fim partidul Nr. 1 în Argeş, că trebuie să fim UNIȚI și întăriți și trebuie să câștigăm încrederea cetățenilor. Am cântărit foarte bine candidaturile fiecăruia. Îi respect pe toți trei și îi cunosc foarte bine, fiecare are o experienţă și o maturitate politică, au dovedit că acolo unde au fost numiţi sau aleşi, au reușit să facă carieră politică. Dl. Mînzînă știe să facă echipă cu oricine, Maria este femeia care a reușit sa gestioneze și să împartă bugetul cu mână de fier iar Cătălin este omul care se bate cu toată lumea pentru acest partid. Nouă în acest moment ne trebuie un președinte care să ne unească pe toţi, care are experienţa necesară, care are maturitate politică, care are rezultate bune în acești ani și care este dispus la mult efort. Acest președinte este ION MÎNZÎNĂ!

Comments

comments