Minoră dintr-un centru de servicii comunitare din Argeș, dată dispărută! Fata și-a abandonat copilul de două luni

Pe 29 februarie, Maria – Emilia Zinove, de 17 de ani, cu domiciliul în municipiul Focșani, județul Vrancea, a plecat voluntar de la centrul de servicii comunitare de pe raza municipiului Câmpulung, unde era instituționalizată, fără a mai reveni. Fata a devenit de puțin timp și mămică. Are un băiețel de numai două luni, pe care îl creștea în centrul din Câmpulung. Minora nu este la prima dispariție.

Semnalmente: 1,65 m înălțime, greutate 55 kg, corpolență atletică, față ovală, ochi căprui, păr negru drept lung până peste umeri, iar ca semn particular aceasta are piercing în partea stângă a buzei superioare.

Vestimentație la momentul plecării: costum blugi de culoare bleumarin, format din pantalon și geacă, papuci de casă din imitație piele, de culoare maro, având atașat în partea inferioară material textil de acceași culoare.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, telefon 0248 512 100.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here