Minora din Pitești, dispărută dintr-un centrul familial, a fost găsită în Ilfov

Update! Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Ilfov, au identificat pe minora de 14 ani, plecata de la Centrul de tip familial din Municipiul Pitești. Fata nu a suferit vătămări, iar în noaptea de 04 spre 05 mai, aceasta a fost predată reprezentanților legali.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești desfășoară cercetări, în urma sesizării cu privire la faptul că, în ziua de 24 aprilie, minora ONICĂ ANDREEA MIRONELA, de 14 ani, a plecat voluntar de la Centrul de tip familial unde locuia, fără a mai reveni până în prezent.

Semnalmente: 1,75 m înălțime, aproximativ 85 kg, păr șaten, drept, lung, ochi căprui. Semne particulare: prezintă tăieturi la nivelul antebrațului.

Vestimentație la momentul plecării: pantalon tip jeans de culoare neagră cu franjuri, tricou de culoare neagră, vestă din fâș de culoare neagră, încălțăminte sport tip adidas de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Piteşti, la telefon 0248 607.009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here