În seara zilei de 2 aprilie, Costea Ștefania Cosmina, de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Aninoasa, județul Argeș, fără a mai reveni. Părinții au anunțat Poliția abia pe 8 aprilie. Se pare că minora a stat în perioada 2 – 4 aprilie la fostul ei iubit, după care s-a întors acasă să-și ia niște haine și a părăsit domiciliul în aceeași zi (4 aprilie). Abia astăzi, după 15 zile de la dispariția minorei, părinții au fost de acord cu mediatizarea cazului. Nu este prima dată când minora fuge de acasă.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,60 m, greutatea aproximativ 65 kg, ten alb, păr vopsit negru, lung până în dreptul umerilor, ochii căprui, nas ascuțit. Semn particular: în partea dreaptă a buzei superioare are o cicatrice veche.

Vestimentaţie la momentul plecării: bluză de culoare roz cu mâneci lungi, prevăzută în zona gâtului cu doi sau trei nasturi, geacă de culoare verde închis cu mâneci lungi, blugi de culoare albastră şi încălţăminte tip sport de culoare neagră și șosete de culoare neagră.

Persoanele care pot da relaţii despre minora în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Câmpulung sau Secția de Poliție Rurală Schitu-Goleşti, tel: 0248.512.100, respectiv 0248.566400.

Comments

comments