Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, împreună cu reprezentanți ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), au efectuat vineri, 3 martie 2017, o vizită de lucru în județul Argeș.
Ministrul s-a întâlnit la Pitești cu reprezentanții autorităților locale și cu parlamentari argeșeni.

În cadrul întâlnirii, discuțiile s-au axat pe proiectele de infrastructură rutieră esențiale pentru această zonă, precum și pe soluțiile care ar putea conduce la finalizarea și modernizarea mai multor drumuri naționale de interes local.

Un obiectiv prioritar cuprins în Master Planul General de Transport și în Programul de Guvernare este Autostrada Pitești-Sibiu. CNAIR a stabilit deja traseul final și urmează ca în cel mai scurt timp să fie scoase la licitație secțiunile 1 și 5 ale acestui obiectiv.

“Suntem conștienți cu toții că România are nevoie de un program serios de construcții de autostrăzi. Pentru aceasta, la minister cât și la CNAIR, se lucrează intensiv astfel încât proiectele să aibă o coerență în implementare. În perioada imediat următoare se vor redeschide șantierele, iar prioritatea noastră rămâne monitorizarea constantă a derulării acestor proiecte.”, a declarat Răzvan Cuc,  Ministrul Transporturilor.

În cadrul întâlnirilor a fost punctată și modernizarea altor drumuri naționale de interes din zonă: DN 73 Pitești – Câmpulung – Brașov, DN 67B Scoarța – Pitești, DN 65D Albota – Bascov (Centura de Vest a municipiului Pitești), DN 65A Cerbu – Turnu Măgurele,  DN 7C (Transfăgărășan), DN 7 (podul peste Cârcinov) etc.

Comments

comments