Ministrul Sănătăţii, în Argeş: „Am fost impresionat de spitalul de la Mioveni”

1,996 views

Prezent în Argeş vineri, 17 martie, ministrul Sănătăţii a vizitat pe lângă Spitalul Judeţean şi noul Spital Sfântul Spiridon din Mioveni. Construcţia Spitalului Mioveni avansează rapid, iar ministrul Sănătăţii a declarat că a fost impresionat de acest spital.

Timp de două ore, în această dimineață, Ministrul Sănătății, dr. Florian-Dorel Bodog a efectuat o vizită de lucru în Orașul Mioveni și pe șantierul viitorului Spital “Sf. Spiridon” de la Racovița. Ministrul Sănătății a fost pus la curent cu stadiul lucrărilor de execuție și cu tehnica medicală de care noua unitate va dispune, iar în încheiere a făcut o scurtă inspecție în laboratorul de analize și în secția de primiri urgențe a spitalului.
În urma acestei vizite, Ministrul Sănătății, dr. Florian-Dorel Bodog a declarat că va susține, prin toate canalele ministeriale de care dispune, ca noul spital din Mioveni să primească un sprijin material din partea ministerului Dezvoltării. Totodată, ministrul Sănătății a afirmat că personal a purtat mai multe discuții pe această temă cu doamna vicepremier și ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, iar în prezent sunt analizate posibilitățile de finanțare pentru acest proiect.

„O problemă complexă era cea a avizelor date şi m-am asigurat că acestea sunt în regulă. Am fost impresionat de Spitalul de la Mioveni, şi am înţeles, după cum a spus chiar primarul oraşului, domnul Ion Georgescu, că la sfârşitul anului viitor, spitalul va fi dat în folosinţă. Suntem alături de comunitatea din Mioveni şi încercăm să îi ajutăm”, a declarat ministrul Sănătăţii, Florian Bodog.

Comments

comments