Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, discută cu factorii de decizie din judeţ în probleme specifice precum deşeuri, animale sălbatice, poluare

857 views

Invitate la deschiderea oficială a Simfoniei Lalelelor, Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului şi
vicepremier al Guvernului României,vicepreşedinte ALDE, şi Norica Nicolai, europarlamentar, sunt prezente azi în Argeş, împreună cu o delegaţie formată din reprezentanţi ai partidului de la nivel central.

Înainte de a participa însă la evenimentul principala, Graţiela Gavrilescu a ţinut să se întâlnească, la Prefectura Argeș, cu factorii locali subordonaţi ministerului pe care îl conduce, într-o discuţie privind organizarea și desfășurarea „Reuniunii directorilor pe chimicale” din 21-22.03.2019 cu ocazia Preluării Președinției Consiliului UE. La discuţii participă prefectul Emilian Dragnea, conducerea CJ Argeş, primarul Piteştiului – Cornel IONICă, directorii APM Argeș şi Gărzii de mediu.

Discuţiile vor continua cu factorii de decizie şi primari din domiciliu pe teme privind depozitele de deșeuri, carnivore mari, precum și alte problematici de mediu etc.

Comments

comments