Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor: Nici măcar nu am avut răbdare să citesc până la capăt scrisoarea anti-Dragnea

După senatorul Şerban Valeca, un alt greu din PSD, ministrul Apărării Naţionale, senatorul Mihai Fifor, susţine că nu a semnat scrisoarea anti-Dragnea.

“Si povestea pare sa nu se mai termine…. Aflu astazi ca am semnat nu stiu ce scrisoare impotriva presedintelui Dragnea, ca am participat la sedinte secrete, unde s-a redactat celebra scrisoare.

Ei bine, trebuie sa ii dezamagesc pe cei care au chef de astfel de manipulari ieftine…Nu am vazut niciodata aceasta scrisoare, asumata de trei colegi de partid, inainte de a fi facuta publica si, nici macar atunci, nu am avut rabdare sa o citesc pana la capat.

Nu mai vorbesc de faptul ca nimeni, niciodata nu m-a consultat cu privire la textul cu pricina sau la orice alt potential manifest.

Cat priveste intalnirile secrete, tare as vrea sa indice cineva care sunt intalnirile acestea secrete cu grupuri de complotisti din partid la care am participat.
Am incercat, cu orice risc, sa am in toata aceasta perioada o atitudine echilibrata, ponderata, indemnand la dialog in cadrul partidului si la gasirea celor mai bune solutii pentru ca guvernarea si majoritatea parlamentara, decise de romani, sa nu aiba de suferit.

Imi respect toti colegii de partid in egala masura, dar nu am fost si nu sunt adeptul spalatului rufelor in public, considerand ca astfel de lucruri nu fac decat sa dea apa la moara celor care, de luni de zile, se straduiesc sa creeze o bresa in partidul de guvernare, pentru a darama Guvernul Dancila.

In continuare cred cu tarie in nevoia imperioasa de a continua sa guvernam pentru dezvoltarea si bunastarea acestei tari pentru stabilitatea si unitatea Romaniei in an Centenar”, a scris Mihai Fifor pe pagina sa de FacebooK.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here