Ministrul Agriculturii va solicita azi la Bruxelles soluţii urgente pentru fermierii români afectați de secetă, cât și pentru producătorii de lapte

0
213

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel CONSTANTIN, împreună cu secretarul de stat, George TURTOI, participă la reuniunea Consiliului Uniunii Europene (Agricultură şi Pescuit), care se va desfășura la Bruxelles luni 7 septembrie a.c.

 

Președinția luxemburgheză dorește să concentreze dezbaterile asupra unor chestiuni sensibile referitoare la situația dificilă existentă în anumite sectoare agricole la nivel european.

În acest context, ministrul Daniel CONSTANTIN va prezenta situația din sectorul agricol din România solicitând în acest sens soluții urgente atât pentru fermierii afectați de secetă cât și pentru producătorii cărora criza din sectorul laptelui le-a diminuat considerabil veniturile. De asemenea, vor fi purtate discuții la nivel de comisar și la nivel tehnic pentru identificarea de modalități concrete de punere în practică a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here