Ministerul Fondurilor Europene a lansat un nou site

Ministerul Fondurilor Europene a lansat pe 6 septembrie noul site www.fonduri-ue.ro.

Acesta pune accent pe sprijinirea beneficiarilor şi a potenţialilor beneficiari în accesarea fondurilor şi în implementarea proiectelor finanţate în perioada de programare 2014-2020.

„Am restructurat portalul din dorinţa de a ajuta publicul şi, în special, beneficiarii fondurilor europene, să acceseze informaţii oficiale, vitale pentru scrierea şi implementarea proiectelor cu finanţare nerambursabilă. Următoarea etapă a efortului nostru de a optimiza legătura funcţională, firească, cu beneficiarii şi potenţialii beneficiari va fi să îmbunătăţim sistemul de sprijin (help-desk) interactiv, în aşa fel încât întrebările şi mesajele celor interesaţi să primească răspuns în cel mai scurt timp posibil”, a declarat Marius Nica, ministrul Fondurilor Europene.

O noutate oferită de noua interfaţă este crearea, prin intermediul site-ului, a unui sistem electronic eficient de gestionare a mesajelor, întrebărilor şi alertelor de nereguli de la public, care pot fi urmărite şi rezolvate mai uşor. După completarea formularului de feed-back – ‘Observaţii beneficiar’ de pe prima pagină sau din secţiunile specifice programelor operaţionale, selectându-se opţiunile relevante, solicitările ajung imediat la direcţia cu atribuţii în rezolvarea lor, iar mesajele vor avea trasabilitate totală (incluzând păstrarea pe server a unei copii pentru verificări ulterioare), pentru ca niciuna dintre întrebări să nu rămână fără răspuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here