Ministerul Educației a anunțat calendarul probelor pentru TITULARIZARE 2020. Concursul se reia pe 9 iulie

Ministerul Educației a anunțat calendarul probelor pentru TITULARIZARE 2020. Concursul se reia pe 9 iulie. Ministerul Educaţiei şi Cercetării anunță actualizarea, prin ordin de ministru, a calendarului privind mobilitatea personalului didactic din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2020 – 2021.

Candidaţii la concursul naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unităţile de învăţământ preuniversitar îşi vor depune dosarele de înscriere la inspectoratele şcolare în perioada 9-16 iulie (dosarele pot fi transmise şi electronic), potrivit MEC.

Proba scrisă din cadrul concursului de titularizare în învăţământul preuniversitar va avea loc pe 29 iulie, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare, iar primele rezultate vor fi afişate pe 4 august.

Contestaţiile vor putea fi depuse pe 4 şi 5 august, iar în data de 11 august vor fi anunţate rezultatele finale.

„În urma promulgării de către preşedintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcţionare a sistemului de învăţământ, a fost aprobat prin ordin de ministru şi transmis spre publicare în Monitorul Oficial calendarul mobilităţii personalului didactic din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2020 – 2021”, informează MEC într-un comunicat.

Calendarul complet al mobilităţii personalului didactic din învăţământul preuniversitar poate fi consultat aici: Calendar titularizare – Anexa nr. 19 mobilitate 2020_2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here