Mii de oameni au participat la deschiderea ediției 41 a Simfoniei Lalelelor. Cele mai frumoase imagini din eveniment

0
460

Mii de oameni au asistat, vineri, 20 aprilie, la Pitești, la deschiderea ediţiei 41 a “Simfoniei lalelelor”. Nenumărate oficialități au participat anul acesta la deschiderea evenimentului, inclusiv premierul României, Viorica Dăncilă, ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, europarlamentarul Norica Nicolai, dar și nenumărați parlamentari de Argeș. Au participat și reprezentanți ai 11 ambasade, dintre care 9 sunt ambasadori plini, precizează primarul Piteștiului Cornel Ionică.

De asemenea, mii de oameni au fost prezenți la tradiţionala paradă a florilor, la care au luat parte sute de copii, studenţi, elevi şi preşcolari de la unităţi de învăţământ din Piteşti, dar şi din alte localităţi ale judeţului Argeş. Parada a fost deschisă de trei care alegorice. Copiii, îmbrăcaţi în costume care sugerau primăvara şi purtând flori în mâini, au defilat din Piaţa Primăriei până la Complexul Expoziţional “Casa Cărţii”, unde a avut loc deschiderea oficială a manifestărilor.

Sute de producători şi comercianţi de flori şi plante ornamentale din ţară şi din străinătate participă în acest an la evenimentul din Pitești, care se va încheia duminică, 22 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here