Directorul executiv al DSVSA Argeș, dr. Dumitru – Sorin Sorescu, împreună cu reprezentanți ai instituției au organizat o întâlnire de lucru cu primarii și administratorii piețelor agroalimentare, în vederea asigurării tuturor condițiilor sanitare veterinare, cât și a celor de prevenție în contextul epidemiologic actual în spațiile unde se vor comercializa carcase de miel, cât și alte produse alimentare specifice Sărbătorilor Pascale.

DSVSA Argeș a dorit extinderea posibilităților de comercializare a cărnii de miel, dar și să evite aglomerația în perioada sărbătorilor. ”Astfel se vor sacrifica și comercializa miei atât într-un punct de sacrificare la nivelul exploatației din localitatea Miroși, cât și într-un abator de capacitate mică, integrat în exploatația din localitatea Albeștii de Argeș”, transmite ANSVSA.

Medicii veterinari oficiali vor asigura supravegherea sanitară veterinară a unităților de alimentație publică, producția și comercializarea în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Comments

comments