Mieii pentru Paști pot fi sacrificați doar în două centre autorizate din Argeș

Directorul executiv al DSVSA Argeș, dr. Dumitru – Sorin Sorescu, împreună cu reprezentanți ai instituției au organizat o întâlnire de lucru cu primarii și administratorii piețelor agroalimentare, în vederea asigurării tuturor condițiilor sanitare veterinare, cât și a celor de prevenție în contextul epidemiologic actual în spațiile unde se vor comercializa carcase de miel, cât și alte produse alimentare specifice Sărbătorilor Pascale.

DSVSA Argeș a dorit extinderea posibilităților de comercializare a cărnii de miel, dar și să evite aglomerația în perioada sărbătorilor. ”Astfel se vor sacrifica și comercializa miei atât într-un punct de sacrificare la nivelul exploatației din localitatea Miroși, cât și într-un abator de capacitate mică, integrat în exploatația din localitatea Albeștii de Argeș”, transmite ANSVSA.

Medicii veterinari oficiali vor asigura supravegherea sanitară veterinară a unităților de alimentație publică, producția și comercializarea în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here