Microbuze electrice pentru elevi. Argeşul se află pe lista judeţelor admise la finanţare

Evaluarea proiectelor depuse în cadrul apelului „Microbuze electrice pentru elevi” s-a finalizat! Argeşul se află pe lista judeţelor admise la finanţare.

Vezi aici lista

Microbuze electrice pentru aproximativ 5.815 elevi din județul Argeș.

“Consiliul Județean Argeș demonstrează, încă o dată, că are ca prioritate infrastructura școlară, alături de sănătate și infrastructura rutieră. Prin acest proiect vor fi achiziționate 25 de microbuze de care vor beneficia aproximativ 5.815 elevi din județul Argeș. Solicitările au vizat alocarea de microbuze 16+1 locuri. Astfel, urmărim îmbunătățirea condițiilor de transport pentru elevi, pentru facilitarea accesului la educație, dar și protejarea mediului înconjurător. Finanțarea nerambursabilă este în procent de 100%” ne-a declarat Ion Mînzînă, președinte Consiliul Județean Argeș.

Marius Nicolaescu, vicepreședinte C.J. Argeș: „Beneficiarii investiției trebuie să amplaseze o stație de încărcare pentru microbuzul electric într-un loc public până la data de 31.12.2024. Selecția celor 25 de localități a avut la bază criterii obiective, criteriile din ghidul solicitantului, precum inaccesibilitate la transport școlar, numărul de elevi care trebuie transportați, zonele defavorizate”.

Comunele care vor beneficia de autobuze electrice pentru transportul elevilor la școală sunt: LEORDENI, MICEȘTI, MIHĂEȘTI, SCHITU-GOLEȘTI, STOENEȘTI, BEREVOEȘTI, CETĂȚENI, COCU, HÂRTIEȘTI, ȚIȚEȘTI, UNGHENI, VALEA MARE PRAVĂȚ, MĂLURENI, ANINOASA, ALBEȘTII DE ARGEȘ, BUGHEA DE JOS, CORBENI, DRĂGANU, DRAGOSLAVELE, LEREȘTI, MERIȘANI, MUȘĂTEȘTI, TIGVENI, BUGHEA DE SUS, CĂLINEȘTI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.