Meteorologii au anunțat prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea de Crăciun

Crăciunul va aduce temperaturi apropiate de cele normale perioadei, în majoritatea regiunilor, anunță ANM. Excepție face nord-estul țării, unde va fi mai frig. Și cantitățile de precipitații estimate vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval, spun meteorologii.

Institutul Naţional de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni.

Săptămâna 28 noiembrie – 5 decembrie. Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile estice, sud-estice și la munte. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice, centrale și la munte.

Săptămâna 5 – 12 decembrie. Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele estice și nord-estice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 12 – 19 decembrie. Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, posibil ușor mai coborâte în nord-est. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 19 – 26 decembrie. Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână în majoritatea regiunilor, posibil ușor mai coborâte în nord-estul țării. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.