METEO: În următoarele 4 săptămâni, vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Astfel, în săptămâna 13.04 – 20.04.2020, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice, dar și ușor mai coborâte, local, în nordul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice.

În săptămâna 20.04 – 27.04.2020, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea vestică a acesteia.

În săptămâna 27.04 – 04.05.2020, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordice și nord-vestice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă.

În săptămâna 04.05 – 11.05.2020, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de mediile specifice acestei perioade.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil deficitare, local, în sud-vest.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI